MBP Reward Points Update

Subscribe to RSS Feed SUBSCRIBE to MBP RSS Feed | Get latest updates & offers special for MBP readers only!

MBP Reward Point is a program to reward MomBloggersPlanet members for doing something extra for this blog. Since MBP is personally funded, this is the only way that I can THANK YOU to all members. Click here to know more about MBP Reward Points Program. Here are the latest update of members with the accumulated Reward Points.

Name MBP Ambassadors’ Blog Total Points
Jiji TripleColourLife 1450
Nia Unlisted_One 1400
Hanz TheHoneyBunch 1250
Cik Lily Putih SiGilaTV 1100
Juan BeskotKeras 700
Name MBP Contributors’ Blog Total Points
Catlina Catlina 1250
SitiSifir SitiSifir10 700
Alohamolly Alohamolly 700
Lyna MySuperKids 600
UmmiKhayra Adrinis 500
Syigim SyigimSharif 200
Christine Christine 200
Norudin UstazCahaya 200
Iman Eyriqazz 200
i_sofia ZZSweetHeart 200
Name Members’ Blog Total Points
Sumi SumiJelly 1350
Ann MamiBizi 900
Aida Adianiez 850
Ezan Ezan 650
Qastalani Qastalani 650
Anamarza Anamarza 650
Lieyn Lieyn 600
Maria MariaAriffBaby 600
Mrs Ndru Mrs Ndru 600
Munira Munira 500
Eliss Elissme 500
Aldiena YangBaik 500
Maz Kak Maz 500
Norry NorryAbby 500
Wina MyPreciousKira 500
Nadye Nadye 500
Asmahani Asmahani 500
Zuham Ila MamaCayangSemua 300
Tifa Natifar7884 300
Add BudakBrBelajar 300
Fid Yuitsumuni 300
Shila ShilaShower 200
Zatty Zezzatty 200
UmmuMishkah LittleMishkah 200
ZaiKulim ZaiKulim 150
Nuradyani Nuradyani 150
Aidah CintaRasaHawa 150
Sya Syayassir 100
Intan BabyIntan 100
Yatie YatieChomeyl 100
MamaTisya MamaTisya 100
Rinanda FloraPeach 100
Yus Yusrinahata 100
Iezmirah Iezmirah 150
Anis Anis-K 50
Diyana Diyana 50
Cekebui Cekebui 50
RedScoot RedScoot 50

NOTE: The above points showed the latest total accumulated MBP Reward Points as at 15 April 2010. You can download the points breakdown in an Excel spreadsheet file below.

DOWNLOAD:  MBP Reward Points Update.xlsx

Related Posts | Have You Read?

There Are 47 Responses So Far. »

  1. wah….dapat dh credit…..
    thanks you…
    sila2 la jenguk blog sumi…
    leh tukar2 kenalan pd blogger lain..hehehe

    [REPLY]

  2. Alhamudlillah..dapat points :)
    .-= eliss´s last blog post ..Terima Kasih Semua!! =-.

    [REPLY]

  3. Yg 1st sekali yg dominate denaihati je dapat point yer.. yg kendian² xdapat point yer…
    kena keje keras nih.. nak collect 7k point nih… hehehe..
    .-= mamibizi´s last blog post ..Weblog Popular 1Malaysia =-.

    [REPLY]

    littlemama Reply:

    mamibizi, semua orang yang nominate MBP for weblog popular 1Malaysia tu dapat 500 points each + 1 entry lucky draw

    tapi cuma 5 orang pertama yg mencalonkan MBP dapat free product/service review atau blog review

    [REPLY]

  4. yeyeye…. ade pembetulan skit arr.. nickname sy mamibizi bkn mamabizi.. kena betulkan skit kat aug top referer point.. so 500+100 dah dapat 600.. Pastu dapat plak blog review… macih banyak…

    [REPLY]

    littlemama Reply:

    mamibizi, okei..dah betul dah

    [REPLY]

  5. yee…. macih banyak… pasni nak wat n3 pasal mbp plak… Kalo hari² wat n3 bleh ker? huhuhu… (rasa cam mengelat plak…)
    pada yg lom lagik nominate mbp kat Denaihati pi ler cepat… Biar mbp menang… Baru pasni bley tgk mbp yg lebih gempak.. yelah, bajet dah bertambah…
    tak gitu?
    :lol:
    .-= mamibizi´s last blog post ..Weblog Popular 1Malaysia =-.

    [REPLY]

    littlemama Reply:

    mamibizi, sebulan maksimum 2 entry je ye, kan buat hari2 orang baca pun leh munt*h kot.. asik2 pasal MBP..ahaks..ha..ha

    [REPLY]

  6. little mama sy nak buat pencalonan kat nuffnang tapi tak berjaya..nape ek..dia kuar msg mcm ni..”Mombloggersplanet already nominated for best parenting/most influential blog”..

    fenin..
    .-= catlina´s last blog post .."Anakku Merdeka" contest (27 Ogos – 16 September 2009) =-.

    [REPLY]

    littlemama Reply:

    catlina, yang nuffang both category tu dah ada orang calonkan MBP, so orang lain dah takleh calonkan lagi dah.. sebab rules nuffnang tu kata satu orang je boleh calon satu blog dalam setiap kategori (kalau MBP dha tercalon tak boleh dah calon)

    tapi yg denaihati tu pulak satu blog boleh calon MBP satu kali jugak, tapi orang/blog lain masih boleh calonkan MBP lagi, sebab dia kira siapa paling banyak dapat pencalonan.

    [REPLY]

  7. satu pencalonan je untuk tiap kategori bagi tiap blog le cik lina sayang oiii… ann tau ler sbb ann pun try nak nominate.. huhuhu…
    .-= mamibizi´s last blog post ..Weblog Popular 1Malaysia =-.

    [REPLY]

    littlemama Reply:

    mamibizi, ya betul!

    [REPLY]

  8. excerpt from http://www.thefreedictionary.com

    en·ter·tain·ment (ntr-tnmnt)
    n.
    1. The act of entertaining.
    2. The art or field of entertaining.
    3. Something that amuses, pleases, or diverts, especially a performance or show.
    4. The pleasure afforded by being entertained; amusement: The comedian performed for our entertainment.
    5. Archaic Maintenance; support.
    6. Obsolete Employment.

    Reading and participating is mbp is a great way for me (I believe, most of us,lah!)to keep us entertain..
    Share the story-morey about our wonderful life as a mom..
    Yup, surfing mbg make me happy!

    err… bukan ape, ann dah tersubmit mbg utk best entertaining blog ler utk nufnang regional blog award ler…

    perlu x ann kenselkan?

    :?:
    .-= mamibizi´s last blog post ..Menu Berbuka Hari ke-19 =-.

    [REPLY]

    littlemama Reply:

    ann, Best Entertainment Blog? ahakks.. cam tak kena je dengan MBP.. rasa yg tu related more to industri hiburan kot.

    tapi takpe, kita tengok dapat jadik top 5 tak (mana tau kot2 nuffnang pegi pilih kan), kalau jadik top 5 i give u 500 points..

    [REPLY]

  9. o gitu ye..dah tercalon takleh calonkan dah ye…paham2..ape2 pun, good luck MBP!err..little mama entry sy yang ni tak dikira ke?

    http://catlinaflybaby.blogspot.com/2009/09/cutest-baby-at-mombloggersplanet.html

    for ur info tq….
    .-= catlina´s last blog post .."Anakku Merdeka" contest (27 Ogos – 16 September 2009) =-.

    [REPLY]

    littlemama Reply:

    catlina, dah hupdate

    [REPLY]

  10. macih little mama! next month sy promote lagi..limit 2 kali promote je kan sebulan :) take care
    .-= catlina´s last blog post .."Anakku Merdeka" contest (27 Ogos – 16 September 2009) =-.

    [REPLY]

  11. hehehe.. actually nak nominate blog lain untuk lain kategori tapi lupa nak hedjust.. so jadik ler nomination..
    kuang³..
    .-= mamibizi´s last blog post ..Nak Tumbuh Gigi..? =-.

    [REPLY]

  12. alhamdullillah…
    da dpt point.
    jadik la…

    [REPLY]

  13. Yey yey…tak sangka dapat point lak utk Top Ten Aug Referrer! Thanks MBP :)
    .-= Intan´s last blog post ..Tempat Membaca??? =-.

    [REPLY]

  14. yeah3x.. alhamdulillah dapat gak point.. :smile:

    pasni ezan buat entry lagi pasal mbp k..

    tgh giler point ni.. :lol: :lol:
    .-= ezan´s last blog post ..rizq aiman dah balik malaysia…. =-.

    [REPLY]

  15. wah… Aya suke… dapat point lagik… timasih….
    .-= yangbaik´s last blog post ..Weblog Popular 1Malaysia =-.

    [REPLY]

  16. yahoo…
    .-= adianiez AIDA´s last blog post ..MY SUPER KIDS SPECIAL AIDILFITRI GIVE AWAY =-.

    [REPLY]

  17. terima kasih daun keladi yer awak..
    but ada kemusykilan skit la yang..

    blog kita ada dua point..
    kiranya yang last tuh tak dikira kan..kan..kan..

    have a nice day!
    .-= intanmaria´s last blog post ..Mini-Me Intanmaria =-.

    [REPLY]

    littlemama Reply:

    intanmaria, yg last tu yg mini-me tu ke? dah update dah.. ada lagi tertinggal?

    [REPLY]

  18. love it!akan buat promo MBP lagi kat blog insya Allah…
    .-= catlina´s last blog post ..Penawar duka….:) =-.

    [REPLY]

  19. hehe,..nak kumpul point lg ni..
    .-= unlisted_one´s last blog post ..Mom Bloggers Planet =-.

    [REPLY]

  20. hi little mama!

    nak bgtau Mrs. Ndru n mamydady-ryan tu org nya sma n blognya sama aka sma dgn org yg menulis ni :)

    sumenya 600 points da :)

    thanks..xoxo

    [REPLY]

    Little Mama™ Reply:

    mrs ndru, eh ye ke..ha..ha.. tak perasan la.. nanti i update ok?

    [REPLY]

  21. Dah lama x jengah MBP ni..tersenarai juger diriku atas sebab menominate MBP kat nuffnang aritu yer..takper..next year ader lagi nuffnang tu..nanti me akan posting wawarkan MBP kat blog lagi..cepat-lambat belum pasti..tunggu…
    .-= Hanz´s last blog post ..[STICKY MODE] Chatterbox 1st Anniversary Giveaway =-.

    [REPLY]

  22. salam little mama…entry wajib (promo bulan nov) :)…tu entry tak semestinye 100% pasal MBP kan?ade link MBP dlm entry tu kak ros..

    http://catlinaflybaby.blogspot.com/2009/11/hello-aunties.html

    [REPLY]

    Little Mama™ Reply:

    catlina, betul tu.. tak mesti 100% pasal MBP.. will hupdate the point soon

    [REPLY]

  23. tq kak ros :)
    .-= catlina´s last blog post ..Hello aunties =-.

    [REPLY]

  24. salam kak ros!i’m backkk!hehehe..ni promo kedua utk bulan nov ye!

    http://catlinaflybaby.blogspot.com/2009/11/are-you-one.html

    (MBP member tegar ni agak2nye..tgh berkursus leh wat promo MBP lagi hehehe..cayunk MBP!)
    .-= catlina´s last blog post ..Sticky Mode: Blog Header Make Over Contest =-.

    [REPLY]

    Little Mama™ Reply:

    catlina, yg ni dah update ye

    [REPLY]

  25. ok tq..
    .-= catlina´s last blog post ..Balik Kampung Part 2: Tiga sekawan =-.

    [REPLY]

  26. Hi all wonderful mommies, I have just update this page with the latest TOTAL accumulated MBP Reward Points. This way, we can see who has the highest points so far.

    For detail breakdown of point, you can download the Excel spreadsheet file.

    [REPLY]

  27. :) rajin lah kak ros ni..you are really into details of everything…kagum…tabik!
    .-= catlina´s last blog post ..Babywearing: Mei Tai =-.

    [REPLY]

  28. salam kak ros, promo dec! :)

    http://catlinaflybaby.blogspot.com/2009/12/tq-little-mama-and-mbp.html
    .-= catlina´s last blog post ..TQ Little Mama and MBP! =-.

    [REPLY]

  29. wah…dah berubah carta untuk REWARDS la..
    hehehe… eemmm…bulan doblas dh buat.. sebelum penghujung kene wat lagi..hehehehe…

    nama ku teratas lak tu..hahahahaha
    tahnks kak ros…

    [REPLY]

  30. Wah!!!

    Sudah berjaya mendapatkan pint disitu… nak tmbh lagi ni kak…
    Ni dia link nyer… promo mcm ni boleh ker?

    http://budakbrbelajar.blogspot.com/2010/01/ala-x-ter-nominate-pun.html

    ni satu lagi… tp xtau ler boleh kira promote ke tidak…

    http://budakbrbelajar.blogspot.com/2010/01/cutest-baby-of-planet-nomination.html
    .-= AdD´s last blog post ..Cutest Baby of the Planet Nomination =-.

    [REPLY]

    Little Mama™ Reply:

    add, ok will update later ye *now sebulan sekali je update point ;)

    [REPLY]

  31. No promo link utk MBP utk Januari 2010 :)

    leh tambah markah kan?hahaha..

    http://elissmie.blogspot.com/2010/01/apakah-mombloggersplanet.html
    .-= eliss´s last blog post ..Berdua Itu Lebih Indah Kan? =-.

    [REPLY]

    Little Mama™ Reply:

    eliss, nanti i update ye

    [REPLY]

  32. promo utk march 2010..

    http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/03/terima-kasih-little-mama-mbp.html

    thanks, kak ros!
    .-= catlina´s last blog post ..Catlinaflybaby Presents " Nur Dayana Insyirah 1st Birthday Giveaway" =-.

    [REPLY]

    Little Mama™ Reply:

    catlina, okeh..later update orait

    ##Apr

    [REPLY]

  33. salam kak ros..n iklan bulan mei!thank you!(bilalah nak cecah 2000 atau 7000 nih!huhuhu)

    http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/05/i-blog-aboutcontest.html

    [REPLY]

Post a Response

icon_wink.gif icon_neutral.gif icon_mad.gif icon_twisted.gif icon_smile.gif icon_eek.gif icon_sad.gif icon_rolleyes.gif icon_razz.gif icon_redface.gif icon_surprised.gif icon_mrgreen.gif icon_lol.gif icon_idea.gif icon_biggrin.gif icon_evil.gif icon_cry.gif icon_cool.gif icon_arrow.gif icon_confused.gif icon_question.gif icon_exclaim.gif 

CommentLuv badge