Testimonial on MomBloggersPlanet – Help Us to Expand

Subscribe to RSS Feed SUBSCRIBE to MBP RSS Feed | Get latest updates & offers special for MBP readers only!

As part of the Cutest Baby of the Planet 2009 Final Challenges, moms’ of the finalist were asked to provide a postitive Testimonial about Mom Bloggers Planet. Let’s see what they said about MBP.

:: good place for mom to meet up

Mombloggersplanet is a good place for mom to meet up in the cyber world, blogger mums that is macam cliche je bunyi ini tapi ye, dapat bertukar pandangan dan pendapat,dapat berkongsi rasa yang sama iaitu rasa keibuan :)  - anasfadilah.blogspot.com

:: memeriahkan hidup saya!

Saya memang teruja bila Kak Ros datang menjemput untuk join MOMBLOGGERSPLANET. Tapi pada mula, saya berpendapat MBP ni serupa online-community yang tipikal, sekadar wujud untuk memeriahkan lagi arena blogging dan tiada keistimewaan langsung. Silap besar saya! MBP bukan sekadar memeriahkan lagi arena blogging, sekarang dah memeriahkan hidup saya!! Saya ada ramai kawan, saya banyak mendengar pendapat dan nasihat mengenai perancangan untuk bekerja dari rumah! Tak perlu nak tercari-cari semua ada kat MBP!! The best part, this is the place where COOL MOMS RULE!!! - triplecolourlife.com/blog

:: very professional, yet personalized for moms!

With nearly 800 followers (and growing fast!), MomBloggersPlanet is certainly one of the most popular platforms for voices of moms who are bloggers, a great resource on motherhood, blogging tips and tools, and much more. Not to mention the many contests you can enter with very attractive prizes! (In fact, that’s what caught my attention at first!).

I love the simple layout – it’s not too girly (eventhough it’s for moms!) with too many frills, making it a cool site to browse. The bits and links are organized well, with recent articles and tabs at the top for easy navigation. Very professional, yet personalized for moms!

With its growing popularity, MomBloggersPlanet also offers free listing for online sales blog/website for Malaysian moms and women; from diapers and baby slings to cupcakes and crafts – called the MarketPlace. Also, moms with personal blogs can list out their blog in the BlogDirectory, where you expand your circle of bloggirl friends! Get to know, and be known!

Oh, and let’s gossip with style at MBP forum, where you exchange lots more info on motherhood and blogging, as well as get your queries answered by fellow moms! MomBloggersPlanet is also on facebook, so go join 484 others and become a fan! - syigimsharif.blogspot.com

:: share citer suka duka

Walaupun aku selalu tak tinggalkan komen kat entry di MBP(memang silent reader berjaya), tapi mmg jadi kelaziman tiap2 hari akan ku jenguk MBP..Kenapa yer?? Selain dari contest2 yg best(he..he..), Kat MBP laa aku ada peluang tuk kenal blogger2 mama yg lain..dapat share citer suka duka tentang anak,family and etc..pasal information plak..now i am so deep into the WAHM articles..maklumlaa skrg ni duk umah jer..dihati ni tetap ada angan2 tuk menjana pendapatan di rumah..thanx MBP for the good work and give me or maybe another housewife the information needed to make our dream come true..:) – mamawafiy.blogspot.com

:: mak aiiii… ramainyer mommies

Org kata, x knl maka x cinta… eb start knl mombloggersplanet ms sebok carik kwn n buat blogwalking… trus hatiku terpaut pd satu contest tuh… teruja sgt2 nk masuk… tapi x sempat nk masuk dh.. sbbnyer… the contest is officially closed… hik3… punyerla frust… godek3… trust terbaca satu article psl blog tutorial… pastuh apa lagi… trus join as members… mak aiiii… ramainyer mommies…. mcm best jer nih… musti la x lepas peluang punyerkan… so there was then & eb pn memulakan era bloggingku itu dgn join blog directory, study blog tutorials & blog tips… cumer x pandai nk berdiskusi jer dlm forum (i pemalu)… ;p… (sbb tuh eb byk habiskn ms sbg silent reader)… kaaboom…. meriah terus dunia blog eb yg start hanya sebagai my personal diary… dpt ramai kwn… bestkan?… mombloggersplanet rock… ;) - mamaaerish.blogspot.com

:: I am connected to many supportive mommies and daddies

Well, there are hundreds of good things about MomBloggersPlanet but the highest point in my list is, MomBloggersPlanet is an online community for mommies of all kinds and for that, it has become my one stop centre for many of things and that includes my daily Mamaland issues. People here are sharing their true stories and experiences and that have benefit others in so many ways.

Now, I don’t have to worry for having very few friends who have became mommy, because thankfully, I am connected to many supportive mommies and daddies on MomBloggersPlanet! So, this is my virtual support and owh, thank you for the technology too. *And I’m glad to be born as IT literate, hihi*

And another thing for sure, MBP has increased my socializing skill to another level as I start making friends with its members. :) I never thought that I could make a new set of friends but surprisingly, I did! Even my husband said, “Owh, dah ada geng mak-mak sekarang nih”

Yes I am. And I’m happy for it =) - shilashower.blogspot.com

:: A blog from mothers, about mothers, for mothers

When I first started blogging and came across Mom Bloggers Planet (MBP), I thought, hey, moms and blogging doesn’t go together. Even my hubby quipped, “What do moms BLOG about? Diapers? Stretch marks?”

Such skepticism only confirms one’s greatness, don’t you think?

Yes, mothers are a treasure box overflowing with love and goodness. You go to your mothers and fellow mothers for domestic and parenting advice, home remedies, petua, shopping tips, moral support, latest gossip, a shoulder to cry on, and much, much more.

So mums know a lot. A group of moms know even more. So how about a blogosphere of moms, then? This is what MBP symbolize and personify. A blog from mothers, about mothers, for mothers. A shopping guide, a dictionary, an encyclopaedia, an almanac, a book of records – MBP is like all rolled into one.

MBP puts tech-savvy blogging moms under one virtual roof, but inside a very real community. MBP transcends the boundaries of the internet and presents a plateau where mothers are united by their common interests. In Mom Bloggers Planet, moms can buy and sell stuff, discuss parenting issues, get blogging tips (to make us better, of course), share your passion about everything, participate in contests or simply mingle and make new friends, just like in the real world!

Therefore, MBP is a very extraordinary place for a very exceptional breed – mothers.

So to answer that question from my husband, “Yeah, moms BLOG – about diapers, stretch marks, the sale at IKEA, resipi tart nenas, Cristiano Ronaldo, the latest Bollywood movie, the Riemann Hypothesis, etc.. ‘cos we know everything!” – drhanie.blogspot.com

:: because we all learn something new everyday!

Although I just stumbled on MomBloggersPlanet just a few weeks back, I can tell that it is a very good portal for all parents. The articles are mostly personal opinions from parents and provide a good sharing platform for not just moms but also dads out there. Somehow, it is very reassuring to find other people going through the same experience as you are, and you know it’s a great site when you find yourself going, “Hmmmm….yeah, that’s true” and nodding along as you read through.

Definitely a must-visit site for new parents, parents-to-be and also for parents who profess to be experts (because we all learn something new everyday!) – giddytigers.com

:: menyatukan dan mewarnakan dunia ibu-ibu bloggers

“Sebagai seorang information professional dan bergelar mama sudah tentu penilaianku terhadap sesuatu adalah berasaskan kepada maklumat yang boleh aku perolehi dan MombloggersPlanet (MBP) yang diasaskan oleh LittleMama merupakan satu platform buat ku mendapatkan maklumat dan ilmu yang ku perlukan. Melihat kepada nama blog ini sahaja sudah memberikan gambaran tentang bentuk maklumat yang bakal kita perolehi dari sini… sudah pasti ilmu dan maklumat tentang keibubapaan dalam pelbagai aspek dan topik… bukan itu sahaja! Segala bentuk maklumat sebenarnya ada disini seperti maklumat tentang blogging, bekerja dari rumah dan macam2 lagilah. Pendek kata.. macam-macam ada di sini dengan konsep dan garapan yang begitu menarik sekali!!

Dengan taglinenya ‘Where Malaysian Moms Unite’, walaupun baru berusia setahun jagung MBP berjaya menyatukan dan mewarnakan dunia ibu-ibu bloggers dengan kemeriahan yang tersendiri. Ini terbukti melalui maklumbalas dari setiap entry di MBP, bilangan keahlian yang tinggi, forum, sambutan hangat terhadap aktiviti-aktiviti anjurannya dan terkini MBP 1st Anniversary Gathering yang bakal berlangsung pada 24 Jan nanti. Untuk semua itu.. tahniah dan syabas MombloggersPlanet!!” - littlemishkah.blogspot.com

:: menbantu bagi sesiapa yg mahu berkerja di rumah

Aku masih ‘baru’ lagi di alam ‘blogging’ ni. Banyak yg perlu ku belajar dari mereka2 yg lebih arif. MomBloggersPlanet menyediakan pelbagai ilmu dan info berguna kepada para blogger baru seperti ku contohnya di “Blog tips”-bagaimana nak menambahkan pendapatan melalui blog, “Blog Tool”- bagaimana nak mencantikkan blog kita dengan ‘theme’ dan ‘layout’ yg menarik. Banyak juga tutorial berguna yg disediakan bagi memudahkan sesiapa saja yg agak ‘buta IT’ seperti ku.

Selain ilmu2 IT di MomBloggersPlanet, terdapat juga isu2 semasa, isu2 kesihatan, isu2 kekeluargaan yg dibincangkan di sana. Boleh dikatakan di MomBloggersPlanet ni merupakan tempat di mana para2 ibu atau bakal2 ibu bertukar2 pandangan dan buah fikiran. Sesuai sekali dgn tag linenya “Where Malaysian Moms Unite”. Contest2 yg dianjurkan tiap2 bulan juga dapat menjalinkan persahabatan atau dalam erti kata lain dapat menambahkan kenalan di alam siber ni.

MomBloggersPlanet juga pada pendapat ku amat menbantu bagi sesiapa yg mahu berkerja di rumah atau Work at Home Mom. Sambil2 jaga anak boleh kita menambahkan pendapatan keluarga… kan bagus gitu :)ibudalila.blogspot.com

:: true stories shared among other bloggers

I came across this blog when I was browsing for Cute Baby Photo Contest. Not knowing what’s MomBloggersPlanet is all about, i blindly joined the contest because of great prizes they offered. To my surprise, the first time I enter the contest my baby have won! :) Alhamdulillah… I kept on following the blog and reads the articles from this blog.

The articles really is close to my heart especially ones that touches the topic of being WAHM. How to be, what to expect, motivations and some true stories shared among other bloggers have really inspires me. The tips and tools on blogging too really have been much help since I am a new blogger. And not to forget, the discussions on issues such as parenting, childcare, pregnancy, breastfeeding and marriage are good guides for a first time Mama like me! – pertandinganbayicomel.blogspot.com

:: mengenali ramai ibu2 yang mempunyai blog

Seperti yang korang tahu. Aku mula ber’cinta’ ngan MBP sejak tahun lepas. Tapi mula rapat sejak MBP memulakan point untuk mempromosikan MBP melalui blog entry. Sebut Momblogger Planets pun org dah faham. Tempat ibu2 di seluruh dunia berkumpul. Bukan sahaja di Malaysia ahli2 nya..malah luar negara pun ada tau. Kerana itu lah, kebanyakkan entry di dalam blog MBP menggunakan Bahasa English.

Di MBP, aku mula mengenali ramai ibu2 yang mempunyai blog. Di samping berkenalan, dapat juga bertukar2 fikiran. Kerana berkawan biar beribu, berkasih biar seorang… eceh..eceh… berpantun la pulak.
Jadi.. aku menyeru ibu2 di luar sana… ingin menambah kenalan? ilmu? ha… di MBP la tempat yang harus korang tujui.. Sumer momblogger amat peramah tamah. X kedekut ilmu serta amat mudah mesra alam.
Jadi…jangan lupa jengah MBP yek! – sumijelly.com

:: membuatkan mummy mempunyai ramai kawan

Perkara yang POSITIF tentang MBP ni adalah terdapat banyak infomasi mengenai blog tips, blog tools, tips, contest dan lain-lain. Di MBP ni juga mummy dpt pelbagai maklumat2 yang sangat berguna dan juga di MBP kita boleh berkongsi pengalaman, idea, cadangan. Mummy memang suka dgn MBP ni semuanya ada. Dan MBP sangat popular sehinggakan mempunyai pengikut seramai hampir 800 ahli.

Mummy berjinak2 dgn MBP pd tahun lepas. Dan Alhamdulillah setakat ini MBP banyak membantu mummy dlm pelbagai cara, contohnya berkongsi atau bertukar2 pendapat di forum2 yg disediakan. Dan yang paling penting di MBP adalah tempat mommies berkumpul tidak kira di Malaysia atau pun di luar negara. MBP juga membuatkan mummy mempunyai ramai kawan..sangat bersyukur. Lagi pun mummy mmg suka berkawan.

So..mummy berharap MBP akan menjadi satu tempat di mana semua mommies dapat berkumpul, berkenalan dan bertukar2 fikiran. Mummy juga menyeru agar mommies di luar sana menjadi ahli MBP untuk memeriahkan lagi suasana dan bagi yang ingin menambah kenalan? ilmu?di MBP la tempat yang harus dituju. Semua mommies kat sini ok, peramah dan open minded. Itu yang mummy suka. – mommiecontest.blogspot.com

:: helps me a lot in blogging

Being a mother to two boys within 4 years gap can gives me funny headaches.Having to create a blog, sort of like keeping a diary to keep on track of their genius endeavours, simultaneously keep me sane! Ahaks! Thanks to MomBloggersPlanet, blogging means more to us as a whole family.Dear Hubby gives 100 percent support and he too agreed that the existence of MomBloggersPlanet helps me a lot in blogging.

Correct me if I’m wrong but I believe MomBloggersPlanet is the first ever, a networking platform specially created by littlemama specifically to all Malaysian Bloggers Mother to share one common thing. “We blog!” a unison echo could be heard literaly all across Malaysia from our dearest Malaysian Bloggers Moms.

Regardless you are ‘sifus’ in blogging or just a self-proclaimed rookie in blogosphere, MomBloggersPlanet is for you and from you to others. 1 year can be considered young to many situations but not to MomBloggersPlanet. Oh, I can go on and on about MomBloggersPlanet but a bit information on those features available there support what I aforementioned.

Some of them that might fancy our eyes and mind are as follows:

  • Blog Directory – list your blog and connect with other moms
  • Marketplace – sell your stuff or find stuff in there
  • Forum – discuss issues and share your passion with others
  • Blog Tips, Blog Tools, Blog Tutorial – all about the world of blogging.

Just all that? Nope. There’s plenty more. So the next time you see the below button at my left sidebar, do click it! :> – thehoneybunch.blogspot.com

:: banyak blogging tips

Owh, baru hari ini saya ‘mempromosi’ MBP kepada seorang teman yang baru bergelar ibu. =P

Pada saya, MBP adalah satu platform yang sangat bagus untuk ibu-ibu berkumpul, saling mengenali, saling bertukar pendapat, dan satu laman web yang menawarkan banyak blogging tips. Saya sendiri pun banyak berkenalan dengan para ibu yang lain melalui MBP. Melalui perkenalan ini, walaupun tidak pernah bersua muka, namun kami dapat berkongsi cerita dan passion about parenting and being a good mother.. Dan tentunya, termasuk dengan kata-kata support and good advise! =)

Lagi pula, it takes one to know one.. And we’re very proud to be blogger mommies! Kan kawan2? =) – kernakasihkita.blogspot.com

:: kandungannya yang benar-benar bernas dan sangat informatif

Saya selalu melayari Mombloggersplanet untuk mendapatkan informasi keibubapaan, tips blogging, informasi terkini dan banyak lagi. Saya berpendapat bahawa MOMBLOGGERSPLANET mampu menyatukan bloggers ibu, bakal ibu Malaysia tanpa mengira bangsa, agama dan tempat melalui temanya Where Malaysian Moms Unite, kandungannya yang benar-benar bernas dan sangat informatif menggambarkan professionalisme dan kewibawaan penulis website ini.

Pelbagai isu keibubapaan dapat didapati di sini. Bukan itu sahaja, pelbagai isu semasa dan terkini dimuatkan dalam kandungannya. Blogger juga boleh berforum membincangkan pelbagai topik disamping dapat mengeratkan hubungan antara bloggers. Terdapat pelbagai post berinformasi dan yang penting juga link untuk shopping di Mombloggersplanet. Mombloggersplanet mampu melangkah lebih jauh lagi dalam usaha menyatupadukan seluruh ibu, bakal ibu Malaysia. 1Malaysia…. – norryabby.blogspot.com

:: saya dah giler contest ok

Saya menyertai Mom Bloggers Planet pada tahun lepas 2009 di mana saya melihat banyak banner kecil MBP yang tertulis Malaysian Mom Unite tu pada mana2 blog bloggers yang saya kenali..dalam fikiran saya fikirkan tentu semua bloggers mummy menyertai MBP ni..dan tentu ia seperti forum lain yang akan membantu ahli dalam menyelesaikan apa2 masalah berkaitan dengan diri, keluarga dan kerjaya..dan nak bergossip2.. yeahh.. semua perempuan suka bergossip kan..!! :D.. yang penting semua tentang yang baik2 saja ok..

Namun setelah dekat setahun saya mendekati MBP.. sedikit sebanyak saya dah reti dan faham dengan catatan ROS aka LittleMama dlm MBP ni.. apa yang paling saya ternanti2 cerita baru dalam MBP adalah Contest!.. saya dah giler contest ok.. bagi saya bila kita menyertai sesebuah contest sebenarnya menguji minda kita dalam pengetahuan dan bakat penulisan kita.. lagi banyak kita sertai contest lagi banyak peluang untuk memenangi hadiah yang ditawarkan.. banyak tau contest yang MBP adakan tahun lepas.. dan saya juga pemenang saguhati dalam Mother’s Day Giveaway dan tempat kedua dalam Cutest Baby With Bottle COntest..alhamdulillah..
dan ini pun kegilaan semua bloggers mummy.. nak title Top Refferer.. saya pun tak ketinggalan.. masih mencuba dan cuba sekarang ni..hehe :)

sebenarnya saya nak sangat MBP review my blog.. dalam hati nak jugakla kan.. hehe..nak femeskan blog sendiri..keke.. nanti MBP akan komen2 la skit tentang blog kita apa yang baik..apa yang tak elok.. bila ramai yang baca komen MBP tentang blog kita dapat la menambahkan lagi kawan2 blog melalui MBP.. bestkan ramai kenalan.. hmmmm.. ini pun saya masih tertunggu2 my turn..:D

dan lagi tentang MBP.. program reward MBP members details kat sini ok..mestilah berkaitan dengan blogging/work at home mom/make money by blogging dan lain2 yang berkaitan (contohnya, tips blogging, blogging,motherhood,childhood etc) saya pun nak jadi blogger tegar dan bolehlah berkongsi ilmu dengan members MBP ni.. tunggu!!!!! – yanadzul.blogspot.com

Your Testimonial, Please?

Have anything good to say about Mom Bloggers Planet? Voice it out here please! Thank you for your support.

Related Posts | Have You Read?

  • No Related Posts

There Are 23 Responses So Far. »

  1. kak ros,sy suke MBP sebab dapat jumpe ramai mommies friends kat sini, berkongsi cerita dan tips serta menambah pengetahuan dlm pareting & blogging!lagi satu kudos to kak ros dan semua ahli MBP yang menjayakan MombloggersPlanet kasyaangku ini!thumbs up!
    .-= catlina´s last blog post ..PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST =-.

    [REPLY]

  2. hanie, ur MBP testimonial is a wonderful read! no wonder menang grand prize! i esp like d sentence, “..mums know a lot. A group of moms know even more..” sbb mmg betul pun! ingat masa kita kecik2 (even smpai skang pun) if nk tanya ape2 sure ask mak, tokcik, aunts, and friend’s mom… hihi..

    and like yanadzul said, i pun gile contest jgk! hihi…rase mcm nk join je ape2 yg MBP organize coz prize power2! sbb menang kalah tu lain citer – yg penting try!

    mmg byk dpt tau kisah suka duka like mamawafiy wrote – even dlm ruang comment pun bole share stories and experience
    .-= syigim´s last blog post ..Sharjah Aquarium & Qanat Al-Qasbah =-.

    [REPLY]

    catlina Reply:

    betul3 suke emua testimonial di atas especially dr hanie!
    .-= catlina´s last blog post ..PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST =-.

    [REPLY]

    h4ni3 Reply:

    syigim & cat.. thanx 4 the compliment
    bukak dictionary kat ms word nak tulis testimonial tuh. :mrgreen:

    [REPLY]

    catlina Reply:

    takpe kak, berbalaoi2 spend masa utk belek dict. tu!
    .-= catlina´s last blog post ..Vote for us and get a freebie! =-.

    [REPLY]

  3. MBP Rock The world!!!

    Keep it up MBP!!
    .-= eliss´s last blog post ..Berdua Itu Lebih Indah Kan? =-.

    [REPLY]

  4. I love MBP too! ;-)
    .-= temp. housewife´s last blog post ..First day of school for 2010 but Fathini’s not going to school……. =-.

    [REPLY]

  5. I love MBP bcoz…
    no reason…
    love need no reason..hahahahahaa

    [REPLY]

  6. Mombloggers best..Nanti saya akan terjah MBP di blog saya pula…
    .-= eyriqazz´s last blog post ..Ada Apa Dengan Redmummy =-.

    [REPLY]

    sumijelly Reply:

    wah…eyriqq dah mula gila terjah..dh mcm naz ahmad la pulak..hehehehe…
    nanti terjah sumi pulak..nak gak tahu komen positif dn negatif..hehehe

    [REPLY]

    UstazCahaya Reply:

    ehem.. ehem.. Bro Eriqazz, jurnal online tu, tunggu-tunggu juga nak kena terjah
    .-= UstazCahaya´s last blog post ..Pakej Bisnes T-Shirt (Sponsered Post) =-.

    [REPLY]

    UstazCahaya Reply:

    sori, typo.

    ..jurnal online saya tu, tunggu-tunggu juga nak kena terjah :mrgreen:
    .-= UstazCahaya´s last blog post ..Pakej Bisnes T-Shirt (Sponsered Post) =-.

    [REPLY]

  7. saya sukakn MBP kerana…(sila lengkapkan slogan sendiri)..ehe..

    masa mula2 join MBP ni ala2 segan gitu nak tinggalkan komen..jadi silent reader je la. seronok baca entry kat sini & komen from other bloggers. sometimes gelak sorang2 :lol:

    seronok dapat kenal blogger moms yang lain. tang contest tak pernah join lagi. teringin jugak nak join tapi segan pulak (entah apa2 je, kan? huhu..) lagipun angin rajin join contest tak datang2 lagi

    pendek kata, banyak benda la boleh dapat kat sini!
    .-= Nadiah Sidek´s last blog post ..Hobi terbaru Safiyyah =-.

    [REPLY]

    syigim Reply:

    nadiah, your baby princess safiyyah is sooooo cute & tembam, should try join contest one day!
    .-= syigim´s last blog post ..Sharjah Aquarium & Qanat Al-Qasbah =-.

    [REPLY]

  8. Salam..

    Sebelum kenal MBP ni, saya hanya kenal pakar-pakar wanita dalam bidang internet dan pemasaran online dari luar negara seperti Lynn Terry, Liz Tomey, dan dalam Malaysia adalah dua tiga nama seperti Puan Ann (wanitamelayu.com), LuvLee (designer), dan Puan Lisa (pakar CJ).

    Selepas tahu MBP, baru saya sedar.. wahh, Malaysia punya ramai sekali pakar dan bakal-bakal pakar dalam bidang blog dan perniagaan internet, seperti mom bloggers yang saya lihat di MBP ni. Rupanya, Malaysia juga mempunyai ramai penulis wanita yang berbakat dan berpotensi.

    Ini satu perkembangan positif dalam bidang blogging dan pemasaran online di negara kita. Saya menyokong semua usaha anda, dan saya mendoakan kejayaan kita semua, Amin.

    Semoga MBP terus bertahan dan semakin maju. Semoga saya terus dapat menulis di MBP.

    Amin Ya Rabb Al-Alamin


    .-= UstazCahaya´s last blog post ..Pakej Bisnes T-Shirt (Sponsered Post) =-.

    [REPLY]

    catlina Reply:


    .-= catlina´s last blog post ..PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST =-.

    [REPLY]

    UstazCahaya Reply:

    Thank Puan Lina
    .-= UstazCahaya´s last blog post ..Pakej Bisnes T-Shirt (Sponsered Post) =-.

    [REPLY]

  9. saya suka MBP sebab layout dia simple tapi menarik…

    selaim Little Mama, ramai lagi ibu-ibu yang turut menyumbang idea dan entry… bagus! keep up the good work! :smile:
    .-= zuhaini´s last blog post ..Kanak-kanak meragam: Ada penyebabnya.. =-.

    [REPLY]

  10. Tumpang

    [REPLY]

  11. MBP mmg best!!. Mcm Dr Hanie kata, from mother, about mothers, to mothers..
    And all in one roof!!

    yeaay

    [REPLY]

  12. Go mombloggersplanet, testimonial tu semua true…..

    Nak resepi puding karamel + tips go to
    http://norryabby.blogspot.com/2010/02/resepi-puding-karamel.html

    [REPLY]


  13. kakyong suka MBP.. sebab lepas join MBP ranking blog melonjak…
    .-= kakyong´s last blog post ..Juri bidan terjun =-.

    [REPLY]

  14. i have know idea how to use mom blogger malaysia :sad:

    [REPLY]

Post a Response

icon_wink.gif icon_neutral.gif icon_mad.gif icon_twisted.gif icon_smile.gif icon_eek.gif icon_sad.gif icon_rolleyes.gif icon_razz.gif icon_redface.gif icon_surprised.gif icon_mrgreen.gif icon_lol.gif icon_idea.gif icon_biggrin.gif icon_evil.gif icon_cry.gif icon_cool.gif icon_arrow.gif icon_confused.gif icon_question.gif icon_exclaim.gif 

CommentLuv badge